Новини проекту
Новий навчальний рік!
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Чи вакцинувалися ви від Covid?
Всього 5 чоловік

Акція "16 днів проти насильства"

Дата: 12 грудня 2018 о 20:25
141 перегляд

З 25 листопада по 10 грудня у Дубов'язівському НВК проводиться щорічна акція "16 днів проти насильства" Основними завданнями акції є: привернення уваги до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім'ї ,протидія торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми ,гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок та чоловіків.Відповідно плану заходів 28листопада класний керівник 2класу Колесник Л.М. разом зі своїми учнями провели акцію" Наші долоньки проти насильства" та переглянули презентацію "Ми за дитинство без насильтва"
В рамках щорічної акції "16 днів проти насильства" 3 грудня класним керівником О. М. Попович для учнів 7 класу була проведена виховна година "Мій улюблений світ без насильства". Також була проведена бесіда "Геть насильство над дітьми" у 4 класі.
В рамках щорічної акції " 16 днів проти насилля" соціальний педагог Сахно Т.М. 28.11.провела Тренінг « Профілактика булінгу в учнівському середовищі» та годину спілкування « Булінг в дитячому середовищі : причини, наслідки, та шляхи його подолання».29.11 пройшла виставка малюнків« Світ без насилля». Для педагогічних працівників 4 грудня соціальний педагог провела заняття« Захист дітей від насильства та жорстокого поводження».
Учні 6 класу Дубов'язівського НВК не стоять осторонь проблеми насильства. Під час виховної години діти несподівано, неочікувано для себе (як це може статися і у житті) побували у ролях "агресорів", "спостерігачів", "жертв". Під час заняття ми ознайомилися із поняттям "булінг", його видами, переглянули відео "Протидія булінгу", мультфільм "Капітошка", у якому чітко відображено один із шляхів вирішення насилля - перетворити ворога на товариша. Учні запропонували власні шляхи допомоги постраждалій дитині та склали свої рекомендації у "Скриньку безпеки", а також написали поради щодо убезпечення себе від булінгу на долоньках "Я подолаю булінг". Підсумовючи заняття, класний керівник зазначила: "Я щиро вірю і повністю впевнена, що кожен з вас вживатиме такі слова, що підніматимуть настрій іншим, щоб будувати і не руйнувати. Адже те, що ми говоримо так чи інакше лишає слід у серці людини, якій ми це сказали. Наш клас – це маленька сім’я. Мені, та й вам, хотілося б, щоб у нашій сім’ї завжди панувало добро, взаємоповага, не було сварок, лихослів’я. А наш клас – це ще й частинка більшої сім’ї – нашої школи. Я переконана, що кожен із вас прагне, щоб наша школа стала територією Добра. Тому пам’ятайте правило, яке називають Золотим: «Усе, що хочете аби робили вам люди, те робіть їм і ви». І пам'ятайте: «Наша підтримка дуже важлива для людини, яка зазнає булінгу. Булінг не терпить розголосу».

Коментарі:
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.